Ofertas

 
     


 

Inscripciones

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA D´ESTIU MURO 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLETA D´ESTIU BANYERES 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU SANT FRANCESC D´ASSÍS 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU SAN VICENT 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU PADEL TURFGRAS 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU PISCINA MUNICIPAL 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU COL·LEGI ESCLAVES 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESTIU EL TELER 2015

 
 

FULLET D´INSCRIPCIÓ ESCOLA ESPORTIVA D´ESTIU BANYERES 2015

 
      
VENTA DE HINCHABLES
 
     
 
TODO PARA TU BODA
 
 

XXIV HORAS FUTBOL SALA ¨XIXONA 2015¨

 
 
XXIV HORAS FUTBOL SALA ¨XIXONA 2015¨

Y un año más llegan las ¨XXIV HORES FUTBOL SALA XIXONA 2015¨, esta clásica competición en el calendario estival este año se celebrará los días 17 y 18 de junio. Si quieres descargarte toda la información pulsa el enlace azul de más abajo. ESTE AÑO MÁS PREMIOS!!!!!!!!! A QUE ESPERAS????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU MURO 2015

 
 
ESCOLA  D´ESTIU MURO 2015

I enguany de nou l´Ajuntament de Muro confía l´organització de la seu escola d´estiu a SEA Eventos, si vols les activitats mes divertides, actuals i vanguardistes, descarregat el fullet d´inscripció del marge esquerre i APUNTAT A LA DIVERSIÓ SENSE LIMITS...

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU CENTRE COMERCIAL EL TELER ONTINYENT 2015

 
 
ESCOLA D´ESTIU CENTRE COMERCIAL EL TELER ONTINYENT 2015

Y este año no te puedes perder la ¨ESCOLA D´ESTIU EL TELER 2015¨ con un montón de actividades, fiestas con hinchables, Circuito de quads a motor, excursiones, talleres, juegos, fiesta de la espuma, deslizadores i fiestas acuáticas............. TE APETECE?????? Por solo 91 € puedes venir a pasar el verano más divertido. El valor de la escuela de verano es muy superior al pago a realizar por los Papás, este año el centro comercial subvenciona con 50€ cada inscripción, por lo que los niños tendrán a su disposición actividades, fiestas, talleres muy divertidas valorada en 141€ pagando solo 91. TE LO VAS A PERDER??????? desde el 22 de junio hasta el 24 de julio con una semana adicional opcionalmente entre el 27 y el 31 de julio. pulsa leer más y descargate el díptico informativo, también puedes descargar la hoja de inscripción desde el margen izquierdo. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU PISCINA MUNICIPAL 2015

 
 
ESCOLA D´ESTIU PISCINA MUNICIPAL 2015

Un any mes presentem l´escola de la Piscina Municipal d´Alcoi. Una fabulosa escola d´Estiu totalment lúdica amb piscina tots els díes, jocs acuatics, festes especials amb unflabes, quads, excursions, jocs, teatre, tallers, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI ESCLAVES 2015

 
 
ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI ESCLAVES 2015

Aquest any presentem l´escola del Col·legi Sant Esclaves d´Alcoi. Una proposta innovadora on es combinen l´idioma Angles amb el Castellá, tots el diez de 12 a 14 hores totes les activitats es realtzaran en angles independenment del contingut, Una escola d´Estiu totalment lúdica amb festes especials amb unflabes, quads, excursions, Piscina, jocs, teatre, tallers, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLETA D´ESTIU BANYERES 2015

 
 
ESCOLETA D´ESTIU BANYERES 2015

Un any mes presentem l´escola de l´Ajuntament de Banyeres. Una fabulosa escola d´Estiu totalment lúdica amb jocs acuatics, festes especials amb unflabes, quads, excursions, jocs, teatre, tallers, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA ESPORTIVA D´ESTIU BANYERES 2015

 
 
ESCOLA ESPORTIVA D´ESTIU BANYERES 2015

Un any mes presentem l´escola esportiva de l´Ajuntament de Banyeres. Una fabulosa escola d´Estiu totalment lúdica i esportiva amb jocs acuatics, festes especials amb unflabes esportius, quads, excursions, jocs, Esports minoritaris, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU PADEL TURF GARSS 2015

 
 
ESCOLA D´ESTIU PADEL TURF GARSS 2015

Un any mes presentem l´escola al Club de Padel Turf Grass entre Alcoi i Cocentaina. Una fabulosa escola d´Estiu totalment lúdica amb festes especials amb unflabes, Padel, Esport alternatius i clasics, quads, excursions, jocs, teatre, tallers, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu desde el enllaç de mes abaix i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. FABULOSA ESCOLA ON L´ESPORT ES EL PROTAGONISTE T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI SANT FRANCESC D´ASSÍS COCENTAINA 2015

 
 
ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI SANT FRANCESC D´ASSÍS COCENTAINA 2015

Un any mes presentem l´escola del Col·legi Sant Francesc d´Assís de Cocentaina. Una fabulosa escola d´Estiu totalment lúdica amb festes especials amb unflabes, quads, excursions, jocs, teatre, tallers, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI SANT VICENT 2015

 
 
ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI SANT VICENT 2015

Un any mes presentem l´escola del Col·legi Sant Vicent d´Alcoi. Una fabulosa escola d´Estiu totalment lúdica amb festes especials amb unflabes, quads, excursions, jocs, teatre, tallers, medi ambient y molta mes diversió. Descarregat ja el fullet informatiu i l´inscripció al margé esquerre de la pagina. T´HO PERDRAS??????

Leer más...

 
     

 

CARNESTOLTES ALCOI 2014

 
 
CARNESTOLTES ALCOI 2014

No te pierdas una nueva edición del ¨CARNESTOLTES D´ALCOI 2014¨inscribite ya en www.inscripcongres.com y ven a divertirte en la multitudinaria cabalgata del próximo día 8 de marzo.

Leer más...

 
     

 

XXIV HORES FUTBOL SALA XIXONA 2013

 
 
XXIV HORES FUTBOL SALA XIXONA 2013

Un Any mes SEA Eventos organitza aquesta competició oberta que es celebrará els proxims 19 i 20 de juliol al Poliesportiu Municipal de Xixona. Si vols descarregar-te tota l´informació segiu el enllaç (leer mas). Esta disponible la normativa, bases, full d´inscripció d´equip, full d´inscripció campionat de FREESTYLE, etc. Si necesites mes informació no dubtes en solicitar-la al mail gerencia@seaeventos.com o al telefon 902 36 37 96.

Leer más...

 
     

 

CARNESTOLTES D´ALCOI 2013

 
 
CARNESTOLTES D´ALCOI 2013

Si vols fer l´inscripció ON LINE visita www.inscripcongres.com Visita també el perfil de Facebook: Carnestoltes Alcoi T´HO PERDRAS???? si vols mes informació o fer cualsevol sugerencia pots enviernos un misatge a través d´aquesta pagina o cridant als telefons: 902 363 796, 965 541 935 o 650 377 781.

Leer más...

 
     

 

XXIV HORES FUTBOL SALA XIXONA 2012

 
 
XXIV HORES FUTBOL SALA XIXONA 2012

Un nou any l´Ajuntament de Xixona i SEA Eventos organitzen aquesta competició oberta on pot participar cualsevol equip es celebrará els díes 13 y 14 al poliesportiu municipal. Pots decarregar la documentació desde auest enllaç i desde l´apartat inscripcions a l´esquerra.

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU 2012 EL TELER ONTINYENT

 
 
ESCOLA D´ESTIU 2012 EL TELER ONTINYENT

Un any mes presentem l´informació e inscripcions de esta ia consolidada escola d´estiu. Quads, cavalls, jocs, excursions, unflables, parcs de transit, animación, jocs d´aigua i................................ MOLTA MES DIVERSSIÓ NO T´HO PERGUES, LA MES DIVERTIDA DE LES ESCOLES D´ONTINYENT, AL TELER * si vols descarregar el diptic informatiu pots fer-ho desde aquesta noticia, en leer mas i per a el full d´inscripció ves a l´apartat de l´esquerra.

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU 2012 PISCINA MUNICIPAL - ALCOI-

 
 
ESCOLA D´ESTIU 2012 PISCINA MUNICIPAL - ALCOI-

Un any mes presentem l´informació e inscripcions de esta ia consolidada escola d´estiu. Quads, cavalls, jocs, excursions, unflables, parcs de transit, animación, jocs d´aigua i................................ MOLTA MES DIVERSSIÓ NO T´HO PERGUES, LA MES DIVERTIDA DE LES ESCOLES D´ALCOI, A LA PISCINA MUNICIPAL * si vols descarregar el diptic informatiu pots fer-ho desde aquest apartat en ¨leer mas¨ i per a el full d´inscripció ves a l´apartat de l´esquerra.

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU LA PADELTECA 2012

 
 
ESCOLA D´ESTIU LA PADELTECA 2012

Per primer es presenta l´escola d´estiu de LA PADELTECA. del 25 de juny al 27 de julio, podrán participa tots aquells xiquets que ho desitgen, no es necesari ser soci de la PADELTECA. Vine a un nou mon de diversió amb les activitats mes innovadores. pots descarregar l´informació i el full d´inscripció d´aquest enllaç´i del apartat de l´esquerra

Leer más...

 
     

 

CARNESTOLTES ALCOI 2012

 
 
CARNESTOLTES ALCOI 2012

NO T´HO POTS PERDRE, el proper día 25 de febrer gaudirem de una nova edició del Carnestoltes Alcoia. La desfilada començara a les 7,30 de la vesprada i ens portara per els carrers de Sant Nicolauet, Sant Nicolau, Pça de Espanya, Sant Llorenç i Mossen Torregrosa. Aquest any no pots faltar tu, sens dubte el esdeveniment mes divertit de tot l´any. ORGANTZA: Excm. Ajuntament d´Alcoi ORGANITZACIÓ TÈCNICA: SEA Eventos SI VOLS INSCRIURET, DESCARREGAT EL FORMULARI DEL APARTAT DE L´ESQUERRA.

Leer más...

 
     

 

ESCOLES DE NADAL A ALCOI I ONTINYENT

 
 
ESCOLES DE NADAL A ALCOI I ONTINYENT

Un Any mes SEA Eventos organitza a Alcoi i Ontinyent una nova edició de l´escola de nadal desde el día 23 de desembre fins al 5 de gener de 9 a 13 hores els mes menuts podrán disfrutar de les me divertides activitats, festes amb unflables, jocs populars i tradicionals i la presencia especial de Papá Noel i els reis mags d´orient. Si vols ampliar informació, no ho dubtes descarregat el archiu amb el diptic desde aquest enllaç i el fullet d´inscripció del apartat de l´esquerra.

Leer más...

 
     

 

V JORNADAS DE DERECHO CONCURSAL, Alcoy 22 de septiembre de 2011

 
 
V JORNADAS DE DERECHO CONCURSAL, Alcoy 22 de septiembre de 2011

El proximo jueves 22 de septiembre se celebraran en Alcoy de nuevo las V JORNADAS DE DERECHO CONCURSAL, la Llotja de Sant Jordi acogera este importante eventos en el que los ponentes son diversos Magistrados y personalidades en este ambito. Las inscripciones estan abiertas y pueden realizarse en la web: www.inscripcongres.com. SEA Eventos asume de nuevo este año la secretraría técnica del evento, proporcionando todos los servicios tecnicos y personal necesario para el buen desarrollo de estas jornadas

Leer más...

 
     

 

TU EQUIPACIÓN COMPLETA POR 10€ (Camisa, Pantalón y Medias)

 
 
TU EQUIPACIÓN COMPLETA POR 10€ (Camisa, Pantalón y Medias)

Y ADEMAS GANA UN EQUIPACIÓN PARA 10 JUGADORES GRATIS. Comparte en tu muro esta información, dejanos un comentario en esta publicación diciendonos que lo has compartido y entraras en el sorteo de este fantastico regalo. Si necesitas una equipación para tu equipo, si quieres patrocinar a alguien, NO LO DUDES! LLAMANOS. por menos de lo que podias imaginar (solo 10€ por equipación) podras ir a la ultima moda en tus competiciones de esta temporada. Tfnos. 902 36 37 96 - 650 377 781

Leer más...

 
     

 

XXIV HORES OBERTES FUTBOL SALA XIXONA

 
 
XXIV HORES OBERTES FUTBOL SALA XIXONA

Com cada any el 15 i 16 de juliol es celebrará una nova edició de les XXIV HORES OBERTES DE FUTBOL SALA A XIXONA. NO ho dubtes, descarregat la infromació y els fulls d´inscripció i participa.

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI SANT ROC

 
 
ESCOLA D´ESTIU COL·LEGI SANT ROC

Como cada año desde hace 9 SEA Eventos y el Colegio San Roque organizan esta escuela de verano tanto para alumnos del centro como para alumnos de otros colegios. Juegos, Piscina, Caballos, Quads, Hinchables...............Y mucho mas. Descarga la hoja de inscripción desde aqui o desde el apartado inscripciones al margen izquierdo

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU ELS ALGARS

 
 
ESCOLA D´ESTIU ELS ALGARS

Este año como novedad SEA Eventos organiza una escuela de verano en ELS ALGARS. desde el 4 al 29 de julio los jovenes difrutaran de un monton de actividades lúdicas que haran las delicias de todos ellos. Si no te lo quieres perder pincha en el enlace de la izquierda y descarga la información y hojas de inscripción.

Leer más...

 
     

 

ESCOLA D´ESTIU PICINA MUNICIPAL -ALCOI-

 
 
ESCOLA D´ESTIU PICINA MUNICIPAL -ALCOI-

Como cada año SEA Eventos, con la colaboración de la Regidoria d´esports del Excmo. Ayuntamiento de Alcoy te preparan la mejor escuela de verano. Las mejores actividades lúdicas para que tus peque disfruten del verano al maximo de una manera sana y saludable. NO LO DUDES DESCARGATE LA INFORMACIÓN HOY MISMO! Plazas limitadas Puedes copiar las imagenes con toda la infromación y descargar la hoja de inscripción pulsando ¨ leer mas¨ o en el apartado INSCRIPCIONES a la izquierda de la pagina

Leer más...

 
     

1 2 3 4 >
Eventos y actividades deportivas
Congresos y Ferias
Escuelas de Verano
Actividades en Centros Educativos
Campañas en Centros Comerciales
Atracciones Infantiles e Hinchables
Servicio de Cuidadores y Animadores
Circuitos y Competiciones videoconsolas
Parques de Tráfico Karts y Quads
Alquiler de Estructuras
Sonido e Iluminación
Organización Integral de Ceremonias
Edad de Oro


  ©  2009  SEA  Tel.: 902 36 37 96 - Fax: 966 540 645